Zorgen om baanbehoud? Dat zorgt voor extra starters bij Forever

Mijn financiënAloe Life

Actief in de markt van gezondheid en welzijn, ziet Forever Living Products, sinds corona toesloeg, een sterke groei bij haar registraties en productenverkoop. We nemen je mee in de ontwikkelingen en laten Forever Business Owners Sarah Johnston (24), Alanna Drennan (39), Heidi Ashbridge (45) en Shareon Gordon (50) aan het woord.

Meer vraag sinds de lockdown

Volgens Forever Living Products heeft de lockdown, met onzekerheid over baangarantie en meer aandacht voor gezondheid, gezorgd voor veel meer vraag naar de producten. En ook voor de interesse om deze te verkopen als Forever Business Owner.

Voorbeeld: ten opzichte van dezelfde periode in 2019, steeg in heel de UK en Ierland vanaf maart tot september de verkoop met 25%. En er waren 60% méér mensen die zich inschreven om producten met korting te kopen of om deze zelf te gaan verkopen. Dus in deze onzekere tijden nemen velen het heft in eigen hand, in plaats van af te wachten wat er gaat gebeuren. Zo ook Sarah en Alanna.

Sarah Johnson: “Ik kan hier mijn master mee bekostigen”

Sarah Johnston (24) werkt doordeweeks als wetenschapper in Belfast en gaat in het weekend naar terug naar huis in Country Tyrone. Toen ze in maart thuis kwam te zitten bij haar gezin, besloot ze om Forever producten te gaan verkopen. Enerzijds om zich ergens op te kunnen richten, anderzijds om haar master ermee te bekostigen.

Sarah, inmiddels weer aan het werk en parttime gestart met haar master, zegt: “Toen ik eenmaal de producten van Forever Living Products gebruikte, was het voor mij een logische keuze om deze te gaan verkopen. Eerlijk gezegd was ik blij dat ik me ergens op kon richten. Half juli was ik zover dat ik mijn master kon bekostigen.”

“Ik kreeg veel ondersteuning bij het ontwikkelen van de nodige vaardigheden en vond het fijn dat ik iets totaal anders deed dan mijn dagelijkse werk. Hoewel ik nu weer werk en niet zoveel tijd meer kan steken in mijn Forever business, stop ik er graag mijn vrije uren in. Ik verdien ongeveer 450 euro extra per maand, dat maakt écht verschil”.

Alanna Drennan: “Het Forever Living Products assortiment sluit perfect aan bij mijn huidige klantengroep”

Alanna Drennan (39) heeft haar eigen spinning studio Pedal Pump, in het zuiden van Belfast. Als gevolg van de lockdown maakte ze haar business online, startte ze online groepslessen en schreef ze zich in als Forever Business Owner.

Alanna vertelt: “Ik overwoog al eerder om mijn Forever business te starten maar kon het niet combineren met mijn drukke werk en gezinsleven. Nu zat ik opeens thuis, en ondanks mijn online lessen, had ik tijd over. In mei nam ik het besluit de sprong te wagen!”

“Het gaat hartstikke goed, en ik verdien tussen de €250 – 350 per maand met mijn online verkoop. Forever’s assortiment sluit perfect aan bij mijn fit business en klantengroep. Zelfs als mijn spinning studio weer opengaat, kan ik er mee doorgaan. Ik denk dat we ons allemaal wel realiseren dat we niet terug zullen gaan naar het leven dat we vóór corona leefden. Forever zorgde bij mij voor een evaluatie van mijn werk en de manier van inkomsten verwerven. Wat mij betreft is dit een blijvertje!”

“Ondanks dat het in alle opzichten een zwaar jaar is geweest, ben ik ontzettend blij met de extra tijd die ik thuis met mijn zoon van 8 en dochter van 6 kon doorbrengen”.

Heidi Ashbridge: “De extra inkomsten voelen als een vangnet in onzekere tijden”

Heidi Ashbridge (45) is moeder van twee kinderen en woont in Belfast waar ze thuis een bedrijfje heeft in zelfgebakken taarten. Daarnaast besloot ze in mei om haar Forever business te starten, met de verkoop van producten verdient ze tussen de €450 – €700 per maand.

Heidi: “Ik gebruikte al een aantal jaren Forever-producten en besloot om me in te schrijven zodat ik korting kreeg op deze producten. Tegelijkertijd was ik nieuwsgierig of ik ze ook succesvol zou kunnen verkopen verkopen.”

“De Forever Business paste prima bij mijn bakbedrijfje en het geld heeft daadwerkelijk verschil gemaakt in ons huishouden. Ik doe alle verkopen online, host Zoom-meetings en zelfs Facebook live-events.”

“Ik vind het geweldig om nieuwe technologie te gebruiken, en omdat er al zoveel onzekerheid is in ons dagelijks leven, voelt dit als een soort vangnet voor me. Al helemaal omdat ik op deze andere manier ook een andere vorm van inkomsten opbouw.”

Shareon Gordon: “Met ongelofelijke ondersteuning en training heb ik een succesvolle online business ontwikkeld”

SJ FLP 845 BEN FOF July2020 0283

Aan de andere kant van het water in Grantown-on-Spey in Schotland, zit nog een kersverse Forever Business Owner. Namelijk de enthousiaste binnendienstmedewerker en parttime hypnotherapeut, Shareon Gordon.

Shareon Gordon (50): “Door de lockdown kreeg ik precies het zetje dat ik nodig had om voor mezelf te beginnen. Ik kwam thuis te zitten en vroeg me af of ik mijn baan zou verliezen. In april besloot ik daarom om Forever producten te gaan verkopen.”

“Met ongelofelijke ondersteuning en training heb ik een succesvolle online business ontwikkeld. Mijn zelfvertrouwen is de afgelopen maanden enorm gegroeid; met iedere maand rond de €550 winst is er een grote last van mijn schouders gevallen.”

“Hoewel ik in eerste instantie gedreven werd door angst, moet ik bekennen dat ik hier ontzettend veel plezier aan beleef. Het is zo’n positieve ervaring dat ik mijn Forever business verder wil ontwikkelen. Op termijn wil ik mijn baan in de binnendienst opzeggen, zodat ik als hypnotherapeut en Forever Business Owner kan blijven werken.”

“Mijn zonen zijn volwassen en mijn partner ondersteunt me écht. We wonen in een national park in Schotland, en ons huis staat te koop. Met de inkomsten van mijn online Forever business zijn er allerlei extra mogelijkheden waar we naartoe zouden kunnen verhuizen. Ik wou alleen dat ik 10 jaar geleden al was begonnen.”

Omdat de online verkopen groeien en er regionale verschillen zijn in coronamaatregelen, is de manier waarop we werken en inkopen doen heel snel veranderd. Zoals Shareon toevoegt: “Ik kon er niet tegen om maar te gaan zitten wachten en me zorgen te blijven maken – het voelt zoveel beter om gewoon het heft in eigen hand te nemen en het gevoel te hebben dat ik zelf controle heb over mijn eigen toekomst.”

* Zoals in iedere business variëren verkopen en inkomsten, en kunnen deze niet gegarandeerd worden.