Forever Bright Toothgel

  • Unieke tandpasta met gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis
  • Voor effectieve reiniging
  • Verzorgt het tandvlees en geeft een frisse adem

Er zijn maar weinig dingen die vervelender zijn dan gevoelige tanden en tandvlees. Poets daarom je tanden met Forever Bright Toothgel voor perfecte mondhygiëne en gezond tandvlees. Deze unieke formule heeft een basis van pure aloë vera gel en bevat bijenpropolis. Propolis heeft een beschermende werking en ondersteunt de gezondheid van je mond. Deze tandpasta is fluoride vrij en bijzonder zacht voor gevoelig tandvlees.

Geniet tijdens het poetsen van de verfrissende muntsmaak. Zowel kinderen als volwassen zijn er dol op. Breng je mondhygiëne in balans. Smile!

Forever Bright Toothgel kopen?

Forever realiseert haar verkoop via Forever Business Owners (FBO’s). Het zijn zelfstandige ondernemers die de producten en de inkomensmogelijkheden met jou kunnen delen. Zij bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.