Forever Aloe Vera Gel

  • Aloë vera draagt bij aan het natuurlijke afweersysteem*
  • Aloë vera is goed voor de darmwerking*
  • Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, glutenvrij en zonder conserveermiddelen

Veel vrouwen gebruiken aloë vera gel om hun huid te verzorgen, maar wist je dat je de gel ook kunt drinken? Forever Aloe Vera Gel vormt daarmee een perfecte aanvulling op een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Je gaat je er niet alleen fitter door voelen, maar je gaat er ook nog eens beter uitzien.

Forever Aloe Vera Gel is onze meest pure aloë drank met 99,7% aloë vera gel! Gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant.
Forever Aloe Berry Nectar bevat 90,7% pure aloë vera gel uit het binnenblad van de aloë vera plant en is rijk aan vitamine C. Dit helpt je opnieuw fit te worden*.
Forever Aloe Peaches bevat 84,3% pure aloë vera gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Voedt en beschermt de huid en is rijk aan vitamine C.

Forever Aloe Mango gel combineert het meest populaire fruit ter wereld met aloe vera gel van onze eigen velden. Forever Aloe Mango biedt alle voordelen met 86% pure aloë vera en een extra kick van voeding en smaak van natuurlijke, tropische mango puree.

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Waarom Aloe Vera Gel goed werkt

De Forever Aloe Vera Gel komt rechtstreeks uit de natuur. Het drinken van de Forever Aloe Vera Gel vormt een perfecte aanvulling op een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Aloë vera bevat een bron van antioxidanten en vitamines die de spijsvertering ondersteunt, de natuurlijke energie bevordert. Aloë vera bevordert het natuurlijke afweersysteem* en is goed voor de darmwerking* Kortom: Aloë vera is een belangrijke stof die het lichaam in balans houdt. Aloe Vera Gel van Forever is rijk aan Vitamine C wat bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning.
* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Hoe wordt Aloe Vera Gel geproduceerd?

Pure aloë vera gel is de kern van alles wat we bij Forever Living doen. De Forever Aloe Vera Gel wordt gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant, afkomstig van onze aloë vera velden in Texas en de Dominicaanse Republiek. De planten worden zorgvuldig met de hand geoogst. Elk blad wordt grondig gereinigd en geïnspecteerd voordat hij met de hand wordt gefileerd terwijl de gel in het blad intact wordt gelaten. Tijdens het verwerkingsproces wordt de aloë kort en intensief verwarmd, om de kans op bacteriën te verminderen en de goede eigenschappen en versheid te vangen. Dit zorgt ervoor dat onze Forever Aloe Vera Gel 99,7% pure gel bevat en rijk is aan vitamine C. Hiermee weten wij ons te onderscheiden van andere producenten van aloë vera producten, die dit soort percentages niet behalen. Een grondige kwaliteitscheck zorgt ervoor dat alleen de puurste aloë vera in onze producten worden verwerkt.

Aloe Vera Gel smaken

De pure variant Forever Aloe Vera Gel bevat geen suikers of gluten en is vrij van conserveermiddelen. Liever met een smaakje? De Aloe Vera Gel is ook te verkrijgen in de smaken Aloe Berry Nectar (90,7% puur) en Aloe Peaches (84,3% puur). Alle soorten Forever Aloe Vera Gel zijn te bestellen in liter of 330 ml verpakkingen. Een handig formaat voor onderweg!

Forever Aloe Vera Gel als onderdeel van het C9 programma

Aloë vera heeft krachtige voordelen die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. Forever Aloe Vera Gel is een essentieel onderdeel van het negendaagse C9 programma; een programma wat zorgt voor een verantwoorde start naar een fitte en gezonde leefstijl. Aloë vera bevordert het natuurlijke afweersysteem* en is goed voor de darmwerking* Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning.
* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Blijf de dranken ook na het C9 programma drinken om het resultaat te behouden en de lijn door te zetten. Profiteer dagelijks van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld. 

Forever Aloe Vera Gel kopen?

Forever realiseert haar verkoop via Forever Business Owners (FBO’s). Het zijn zelfstandige ondernemers die de producten en de inkomensmogelijkheden met jou kunnen delen. Zij bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.

Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op via support@foreverliving.nl om jou in contact te brengen met een FBO bij jou in de buurt.

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.