Wie zijn wij?

Wij zijn Forever Living Products, sinds 1978 actief. Bij ons vind je de beste producten die jouw welzijn en schoonheid bevorderen, allemaal geïnspireerd op aloë vera.

Hoe werken wij?

Bij Forever Living Products verwerken wij meer dan 30 miljoen liter pure aloë vera per jaar. Ter illustratie: we zijn verantwoordelijk voor ruim 60 procent van de wereldproductie van aloë vera.

Aloë vera

Aloë vera gel vormt grotendeels de basis van ons assortiment. Om de kwaliteit van deze belangrijkste grondstof te bewaken heeft Forever Living Products het gehele proces in eigen beheer.

Onze bijdragen aan mens en milieu

Bij Forever Living Products zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden om iets positiefs bij te dragen aan mens en milieu. Dit is voor ons de normaalste zaak ter wereld.

Hoe werkt netwerkmarketing en wat is het?

Netwerkmarketing is een businessmodel waarbij je persoonlijk producten of diensten van een bedrijf aanbeveelt, promoot of verkoopt. Daarnaast is het mogelijk een team van mensen te creëren die hetzelfde doen. Over beide ontvang je dan verdiensten. Dit doe je volledig zelfstandig. Je bent namelijk niet ‘in dienst’ van het bedrijf. Dit business model biedt vele (financiële) voordelen die traditionele business modellen niet kunnen evenaren.

   

From plant to product to you