Wie zijn wij?

Het verhaal van Forever begint in 1978 in de plaats Scottsdale, Arizona. Forever Living Products is gebaseerd op de droom van één man: Rex Maughan. Zijn passie: mensen helpen om gezond te worden, zowel mentaal, fysiek als financieel. Op financieel vlak krijgt iedereen de mogelijkheid om Forever Business Owner te worden en daarmee inkomsten te verdienen. Het gevolg van zijn passie? De oprichting van Forever.

Inmiddels wordt de passie van Rex gedeeld met miljoenen mensen wereldwijd. Forever is nu actief in meer dan 160 landen en distribueert meer dan honderd hoogwaardige aloë vera-dranken, verzorgings-, wellness- en cosmeticaproducten. Bovendien is het assortiment uitgebreid met unieke bijenproducten en een groot aantal voedingssupplementen. Ook het businessmodel - met financiële mogelijkheden voor onze Forever Business Owners - is sinds de oprichting nog altijd een groot succes.

Ben jij ook op zoek naar verandering? Wil je een betere balans tussen werk en privé? Je goed voelen en meer vrijheid om te genieten van wat belangrijk is? Dat zijn veelgehoorde redenen waarom mensen gestart zijn met Forever. Ontdek zelf of het iets voor jou is.

Waarom aloë vera?

Aloë vera is een plant met een indrukwekkende, positieve geschiedenis waarvan het gebruik uit de tijd van de Egyptenaren stamt. Deze krachtige plant is te allen tijde de inspiratie en fundering van ons assortiment. Wij verzamelen de beste en puurste ingrediënten uit de natuur en combineren deze met de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo komen wij tot de hoogste kwaliteit health- en beautyproducten, die de menselijke gezondheid en schoonheid bevorderen.

De opzet van het bedrijf, met als uitgangspunt het nastreven van de hoogste kwaliteit en transparantie, heeft geleid tot de keuze om alle processen in eigen beheer te houden. Zo kan Forever zich onafhankelijk richten op de kwaliteit en innovatie van onze aloë vera producten. Vandaar ook geen anonieme groothandel en grote retailers, maar de persoonlijke benadering van Forever Business Owners.

De video hieronder geeft ons proces van telen tot aan de levering aan huis weer. Een mooie kennismaking met Forever!

Wereldwijd actief

Het hoofdkantoor van de Benelux is gevestigd in Baarn, Utrecht. Naast de vestiging in Baarn is Forever wereldwijd actief in meer dan 160 landen. En dat aantal groeit nog steeds.

Forever Direct is het logistieke hart. Vanuit Oud-Gastel, Nederland, levert Forever producten aan miljoenen consumenten in heel Europa, het Midden-Oosten en delen van Afrika. Vanuit dit distributiecentrum (ruim 17.000m² groot) worden er dagelijks ruim 4.000 orders per dag verzonden.

Aandacht voor mens en milieu

Teruggeven aan mens en milieu is een belangrijk speerpunt binnen Forever. De mens helpen we met diverse maatschappelijke initiatieven, waaronder Forever Giving. Met deze geregistreerde non-profitorganisatie leveren we belangrijke producten aan kinderen in ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld: voedingsproducten, muskietennetten, medicatie en onderwijsvoorzieningen. Het milieu helpen wij met onze aloë vera-velden: aloë vera-planten zetten miljoenen tonnen CO2 om in zuurstof. Bovendien belasten we het milieu zo min mogelijk: we gebruiken geen bestrijdingsmiddelen en bemesten op natuurlijke wijze.

Bij ons vind je de beste producten en het beste verdienmodel die jouw welzijn bevorderen.

Erkende Forever Business Owners

Forever werkt met Forever Business Owners (FBO’s), zelfstandige ondernemers die gekozen hebben voor de vrijheid om te werken zoals zij dat willen. Met de beste producten, enthousiaste mensen en een uniek verdienmodel. Ze delen graag de producten en de inkomensmogelijkheden met jou en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.