Boost je weerstand, juist nu!

Het najaar is begonnen! De periode om extra op je weerstand te letten. Wist je dat vitamines en mineralen de belangrijkste bouwstenen voor een goede weerstand vormen? Zeg je Vitamine C, dan zeg je weerstandsvitamine. Onze aloë vera dranken dragen bij aan het natuurlijk afweersysteem en geven een boost aan het immuunsysteem* door de hoge hoeveelheid Vitamine C. Zelfs meer dan een glas vers geperste sinaasappelsap. Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en ontdek alle waardevolle eigenschappen van aloë vera. Met tweemaal daags 60 ml kun je er weer tegenaan!

Download het receptenboekje en creëer in een handomdraai de smakelijkste mocktails voor een weerstandsboost. Smakelijk en gezond!

Ontdek je smaak én de voordelen voor je gezondheid.

 

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Downloads V5.2

Download de mocktailrecepten

Super Colada, FABulicious, Peach on the beach en nog veel meer 'aloe based' mocktailrecepten.

Welke mocktail kies jij?

 

 

Breng je stem uit op jouw favoriete aloë mocktail!

De afgelopen weken hebben we veel lekkere creatieve aloë mocktails voorbij zien komen. 3 van deze recepten worden uitgeroepen tot de winnaars van deze wedstrijd! Welk mocktail recept verdient volgens jou een vermelding in het mocktail receptenboek en een aloë mocktail prijzenpakket?

Stem op jouw favoriet vóór woensdag 27 oktober 23:59 uur. De uitslag van deze stemming telt mee in de uiteindelijke beslissing voor de winnaars. Doe op vrijdag 29 oktober mee aan de VIP online mocktail party om te zien wie er heeft gewonnen!

Stem op  jouw favoriet

 

De prijzen:

  • 1 van de 3 aloë mocktail prijzenpakketten
  • Vermelding in het aloë mocktailreceptenboekje

Prijsuitreiking tijdens de online VIP Mocktailparty!

De winnaars worden onthuld tijdens de online VIP Mocktailparty op vrijdag 29 oktober van 19.00 tot 19.45 uur (FR: 20.15 tot 21.00 uur). Krijg toegang tot dit speciale event door het mocktailreceptenboekje aan te vragen. 

BLX Website Beeld Voor De Contest [Elvira]