Weg uit het negen-tot-vijf systeem

Mijn businessMichelle

Over de hele wereld, in meer dan 160 landen, zijn Forever Business Owners actief. Ambitieuze mensen hebben zo de mogelijkheid om een eigen internationale business op te zetten met Forever Living Products. Vrijheid om je eigen manier van werken in te richten en een fijne balans in het leven te vinden. Niet dagelijks op één locatie werken van negen tot vijf, maar zelf je werkplek en werktijden bepalen. Lees hier het verhaal van Michelle en haar partner Hein, Forever Business Owners in Nederland.

Van kwetsbaarheid naar onafhankelijkheid

"In 2013 kreeg ik te horen dat het bedrijf waar ik een vast contract had, vanwege de crisis zou worden opgeheven. Ik kwam ineens op straat te staan. Mijn vriend Hein en ik hadden net een huis gekocht. We zaten midden in een verbouwing en waren vooral dáár mee bezig. Op deze beslissing van mijn werkgever hadden we niet gerekend. Dan besef je ineens hoe enorm kwetsbaar en afhankelijk je bent als werknemer. In april 2013 besloot ik met Forever te starten. Negen maanden later had ik met parttime hard werken een modaal maandinkomen gerealiseerd. Een heerlijk gevoel om niet meer afhankelijk te zijn van werkgevers!"

Volg je eígen pad en kies voor jouw mooiste leven!

Weg uit het negen tot vijf systeem

“Voordat ik Forever tegen kwam, had ik me al vaker afgevraagd of het standaard systeem van de huidige maatschappij wel voor mij was weg gelegd. Waarom zou je zo’n 40-50 jaar dagelijks van negen tot vijf werken totdat je 68 jaar bent? Met maar zo weinig vakantiedagen? Kan dat niet anders? Ik wist alleen nooit hoé. Totdat ik Forever tegen kwam en direct mijn oplossing daarin zag. Ik zei: “Trek de champagne maar open, dit gaan we doen”. En daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van gehad.”

"Door diverse heftige gebeurtenissen in mijn leven waar ik geen invloed op had, zijn mijn ogen jaren geleden al flink geopend. Ik wil dan ook heel graag het beste uit het leven halen! Wel heb ik gemerkt dat je daarvoor soms stevig in je schoenen moet staan en je niets aan moet trekken van wat de buitenwereld vindt. De buitenwereld vindt namelijk vaak iets ‘raar’. Men leeft vanuit angst. Vanuit de psychologie weet ik dat wanneer iets nog onbekend of ‘anders’ is, er in ons brein automatisch een angst (vlucht) reactie wordt gecreëerd. Dit stamt nog vanuit de oertijd, waarbij je ineens moest vluchten als de situatie ‘anders’ was, omdat er bijvoorbeeld een gevaarlijk dier voor je stond. Ondanks dat het geen functie meer heeft, geeft ons brein dit angst (vlucht) signaal nog steeds automatisch wanneer iets ‘anders’ is dan we gewend zijn. Je herkent dit aan gedachten als: “Dat geloof ik niet’ of “Het klinkt te mooi om waar te zijn”. En mensen lopen er dan voor weg. Echter, wanneer je een ander leven wilt, zul je nu eenmaal andere keuzes moeten maken. Dus voorkom dat je kansen zoals Forever mist! Mijn advies: houd je ogen open en kies voor jouw mooiste leven. Kies echt voor jezelf. ”

Vrijheid en positiviteit

“Forever heeft ons leven enorm positief veranderd. Hiermee doel ik niet zozeer op de inkomsten zelf, maar op de tijd die je hiermee creëert. Tijd is zo kostbaar. Hein kon minder gaan werken en heeft jaren geleden zelfs zijn werkgever volledig kunnen ontslaan. We genieten nu enorm van onze vrijheid. Hein helpt mij nu met de business en dat is super. Waar ik het meest dankbaar voor ben, is dat toen mijn moeder heel ziek werd, wij bij haar konden zijn wanneer wij dat wilden. Dat is onbetaalbaar. Meer tijd met onze dierbaren, dat vinden wij het grootste cadeau."

Waar ik het meest dankbaar voor ben, is dat toen mijn moeder heel ziek werd, wij bij haar konden zijn wanneer wij dat wilden.

“We hebben ook heel bijzondere momenten mogen meemaken die we eigenlijk nog steeds niet goed kunnen bevatten. Zo hebben we al zeven keer een extra bonus cheque op mogen halen op bijzondere locaties in het buitenland, zoals Zuid-Afrika, Dubai en Mexico. We zijn zelfs vijftien keer op kosten van Forever volledig verzorgd op reis geweest! Ik ken geen enkel ander bedrijf waar zoveel waardering is en hard werken zo enorm wordt beloond.”

Teamwork

"We hebben een groot team met collega’s die we persoonlijke begeleiding geven. We willen hen namelijk graag dezelfde kans bieden als die wij hebben gekregen. We leren ze wat wij hebben geleerd en helpen ze zo om hun doelen te bereiken. Dit kan je toch eigenlijk geen werken meer noemen?"

"Wat we hebben gemerkt, is dat je bij ons veel meer positiviteit ervaart dan op een standaard werkvloer. Het werken met positieve collega’s, die ieder voor zich hun eigen mooie doel hebben met Forever, geeft veel energie. Aandacht voor persoonlijke groei vinden wij hierbij zeer belangrijk. Het is zo mooi om te zien dat mensen groeien en zelfverzekerder worden. En alleen daardoor al een mooier leven krijgen. We halen het beste in elkaar naar boven, dat is fantastisch. Een advies: houd vol, ook als het even tegenzit. Tegenslagen hebben we allemaal. Onze ervaring is dat bij Forever de aanhouder wint! Forever Living Products biedt je de kans op een financieel beter, mooier en vooral: vrijer leven. Die kans laat je toch niet liggen?!”