Forever geeft mij de kans om te zijn wie ik écht wil zijn!

Mijn businessCarine

Ik word ontzettend blij als ik het verschil kan betekenen in het leven van een ander. Elke dag prijs ik me gelukkig, want door samen te werken met Forever, kan ik nu op allerlei fronten een meerwaarde bieden voor mezelf, mijn gezin en mensen om me heen.

"In 2000 was ik intens op zoek naar een nieuwe bron van inkomen. Op dat moment hadden we 4 kleine kinderen tussen 7 en 1 jaar. Je kan wel zeggen dat het druk was in huize Martens-Simons. Ik gaf les op een lagere school, had een fulltime vaste functie, dus mijn inkomen was verzekerd tot en met mijn pensioen. Doch, werken in die structuur gaf me niet langer voldoening. De nood om daar weg te gaan werd steeds groter. Ik wist héél goed wat ik wilde: meer life-work-balance, een inkomen dat het huidige inkomen evenaarde en meer me-time."

"Forever kwam op ons pad. Eerst in de vorm van de producten. Het kostte mij geen moeite om deze producten aan te bevelen. Zo enthousiast werd ik erover. Dat werd natuurlijk opgemerkt. Niet wetende dat hier een business mee te bouwen was, werd ik uitgenodigd om te kijken naar de zakelijke mogelijkheden. Mijn man Hans ging mee, in eerste instantie om aan te tonen waarom we dit niet zouden gaan doen! We hadden het al zo druk! Maar wat gebeurde er? Ook hij werd enthousiast. Zo zijn we samen aan de slag gegaan. Heerlijk."

"Ondertussen ben ik reeds 22 jaar fulltime Forever Business Owner, fulltime mama en ondertussen mams van een kleinzoon! Samenwerken met Forever gaf mij de kans en de vrijheid om te zijn wie ik wil zijn. Ik heb voldoende tijd en financiële middelen om allerlei opleidingen te volgen, te blijven groeien in kennis en kunde, mensen te helpen en zo creëer ik mijn eigen toekomst. Bovenal ben ik een op-en-top fulltime levensgenieter."

"Kansen komen op je pad. Je kan ze grijpen of laten gaan. Ik ben in elk geval blij en dankbaar dat ik tijd en energie heb gegeven aan het bouwen van een mooie business. Forever is een geschenk! En dat kan het ook voor jou zijn."