Hoe werken wij?


Forever werkt vanaf haar start in 1978 met Forever Business Owners (FBO’s), zelfstandige ondernemers die gekozen hebben voor de vrijheid om te werken zoals zij dat willen. Met de beste producten, enthousiaste mensen en een uniek verdienmodel. Inmiddels ervaren honderdduizenden FBO's in meer dan 160 landen elke dag de voordelen van de geweldige producten en het transparante verdienmodel. Iedereen kan starten met Forever en niemand staat alleen. Samen met jouw contactpersoon (sponsor) ontdek je de mogelijkheden en ontwikkel je jouw onvermoede talenten om te groeien.

Om je een idee te geven hoe groot het familiebedrijf Forever is: we verwerken meer dan 30 miljoen liter pure aloë vera per jaar en zijn verantwoordelijk voor ruim 60 procent van de wereldproductie. Dit maakt ons wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van aloë vera producten. Dat neemt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Vandaar dat we een strikte werkwijze hanteren, inclusief belangrijke normen en waarden.

Alles in eigen beheer

Het teelt-, productie- en logistieke proces is vanaf het begin tot het einde volledig in eigen beheer. Het begint met onze aloë vera-velden en agrarische voorzieningen in de Dominicaanse Republiek en Mission, Texas (USA). De geoogste aloë vera gel wordt vervolgens -ter plekke- binnen enkele uren aseptisch verpakt en vervoerd om verwerkt te worden in de fabrieken Aloe Vera of America (Dallas) en Aloe Vera of Europe. Omdat we van begin tot eind betrokken zijn, kunnen wij iedere stap controleren. Van de kwaliteit van de grondstof, de velden tot en met het eindproduct.

Kwaliteit als grootste pijler

Om er zeker van te zijn dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, sturen wij in het gehele productieproces aan op kwaliteit. Voordat een product geproduceerd wordt, worden de grondstoffen grondig geïnspecteerd. Na productie vinden wederom inspecties plaats voordat de producten worden vrijgegeven door Aloe Vera of America (AVA). AVA voert jaarlijks 1.4 miljoen testen uit, om zo de beste producten te selecteren. Consumenten krijgen dus uitsluitend producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Gecertificeerde kwaliteit

De kwaliteit van de producten is onafhankelijk beoordeeld en beloond met het International Aloe Science Council (IASC)-certificaat. Dit is het bewijs dat onze aloë vera gel voldoet aan de hoogste wereldwijde standaarden van kwaliteit en puurheid.

Van plant naar product naar jou!

Vanwege onze toewijding aan kwaliteit is elk onderdeel in eigen beheer, dus ook geen anonieme groothandel en grote retailers. Goede producten vragen om goed advies en een persoonlijke benadering.

Erkende Forever Business Owners

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.