Ben jij op zoek naar verandering? Wil je meer regie over je leven, je goed voelen en meer vrijheid om te genieten van wat belangrijk is? Dan ben je aan het juiste adres!

Wie zijn wij?

Wij zijn Forever Living Products, sinds 1978 actief. Bij ons vind je de beste producten en het beste verdienmodel om volop te kunnen genieten van wat belangrijk is.

Hoe werken wij?

We werken met Forever Business Owners (FBO’s), zelfstandige ondernemers die elke dag het succes en de voordelen van het Forever-concept ervaren.

Aloë vera

Aloë vera gel vormt grotendeels de basis van ons assortiment. Om de kwaliteit van deze belangrijkste grondstof te bewaken heeft Forever Living Products het gehele proces in eigen beheer.

Onze bijdragen aan mens en milieu

Bij Forever Living Products zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden om iets positiefs bij te dragen aan mens en milieu. Dit is voor ons de normaalste zaak ter wereld.

Hoe werkt netwerkmarketing en wat is het?

Netwerkmarketing is een businessmodel waarbij je persoonlijk producten of diensten van een bedrijf aanbeveelt, promoot of verkoopt. Daarnaast is het mogelijk een team van mensen te creëren die hetzelfde doen. Over beide ontvang je dan verdiensten. Dit doe je volledig zelfstandig. Je bent namelijk niet ‘in dienst’ van het bedrijf. Dit business model biedt vele (financiële) voordelen die traditionele business modellen niet kunnen evenaren.

   

From plant to product to you