Sonya daily skincare system

  • Geavanceerde formules op basis van gel
  • Hoge dosering aloë vera en andere botanische ingrediënten
  • Voor de gecombineerde huid
  • Mild en zacht
  • Geschikt voor alle leeftijden

Is jouw huid deels droog en deels vet? Dan heb je een gecombineerde huid! Sonya Daily Skincare system is speciaal voor vrouwen met een gecombineerde huid. De lijn brengt de huid in evenwicht, hydrateert en ondersteunt de vochtbalans. De vier formules bevatten een hoge dosering aloë vera, samengevoegd met andere botanische ingrediënten. De producten hebben een heerlijk lichte textuur die je huid fris en egaal laat aanvoelen.

Sonya Daily Skincare system biedt alles voor complete huidverzorging!

Sonya daily skincare system kopen?

Forever realiseert haar verkoop via Forever Business Owners (FBO’s). Het zijn zelfstandige ondernemers die de producten en de inkomensmogelijkheden met jou kunnen delen. Zij bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.

Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.