Protecting Day Lotion

  • Beschermende daglotion met verbeterde formule en nieuwe verpakking.
  • Geschikt voor alle huidtypes, met SPF 20 bescherming tegen schadelijke UVA/UVB-stralen en voed met een mix van huidverzorgende ingrediënten; (nieuw) zinkoxide, maar liefst -13.16% van het product is zinkoxide, een mineraal zonnefilter (non nano, wat wil zeggen dat het om grotere deeltjes gaat).
  • De nieuwe Protecting Day Lotion bevat 15,13% aloë vera-gel (oude formule 5%) en IASC-certificering voor de hoeveelheid en hoge kwaliteit aloe vera.

Beschermende daglotion met SPF 20 bescherming tegen schadelijke UVA/UVB-stralen en voed met een mix van huidverzorgende ingrediënten.

Protecting Day Lotion kopen?

Forever realiseert haar verkoop via Forever Business Owners (FBO’s). Het zijn zelfstandige ondernemers die de producten en de inkomensmogelijkheden met jou kunnen delen. Zij bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.

Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl).

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.