Forever Lite Ultra

Een uitgebalanceerde proteïne shake


Forever Lite Ultra

Met Forever Lite Ultra maak je in een handomdraai een uitgebalanceerde proteïne shake. De Forever Lite Ultra shake is een rijke bron van vitaminen en mineralen met maar liefst 24 gram proteïnen per portie. Door deze samenstelling zul je je snel verzadigd voelen. Forever Lite Ultra is een ideale keuze als je regelmatig sport en op een verantwoorde manier werkt aan een fit lichaam.

Waarom Forever Lite Ultra goed werkt 

Forever Lite Ultra is rijk aan vitamines en mineralen, waaronder vitamine B12 en jodium. Per shake bevat Forever Lite Ultra maar liefst 24 gram proteïnen. Proteïnen zijn belangrijke bouwstenen voor lichaamscellen. Proteïnen leveren aminozuren, stoffen die essentieel zijn wanneer je gewicht wilt verliezen. Ze helpen weefsel te herstellen en spieren op te bouwen. Daarbij ervaar je na het drinken van de Forever Lite Ultra shake snel een verzadigd gevoel. De Forever Lite Ultra shake is lactosevrij en bevat niet-genetisch gemanipuleerde soja-proteïne, met een laag vetgehalte. Forever Lite Ultra is een smaakvolle en gezonde manier om jezelf te verwennen met een opkikker die weinig calorieën en veel voedingsstoffen bevat. 

Hoe gebruik je Forever Lite Ultra?

Schud de beker goed voor gebruik. Voor het afmeten van de Forever Lite Ultra gebruik je de bijgeleverde maatschep. Deze vul je niet tot de bovenste rand, maar tot het streepje eronder. Meng de Forever Lite Ultra met magere melk, water of een andere drank. Neem 1 à 2 shakes per dag voor het beste resultaat.

Forever Lite Ultra als onderdeel van het C9 programma

Forever Lite Ultra is een belangrijk onderdeel van het C9 programma; een 9 daagse kuur om naar een slankere en gezondere versie van jezelf te gaan. Waarom? Forever Lite Ultra vormt een belangrijke bron van proteïnen. Een dieet met onvoldoende proteïnen zorgt voor verlies aan spieren, in plaats van verlies aan vet. Wanneer je Forever Lite Ultra in de C9 kuur combineert met gezonde voeding en genoeg beweging dan zal het je helpen om vet te verbranden in plaats van spieren. 

Forever Lite Ultra bestellen?

Wil jij ook gewicht verliezen en spieren opbouwen? Bestel Forever Lite Ultra dan direct via onze webshop. Kies voor Forever Lite Ultra Vanilla of Forever Lite Ultra Chocolate en geniet van een smaakvolle shake!

Productbrochure aanvragen

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is. Vraag de brochure aan!

Voorkant Productbrochure

Laat je inspireren door onze verhalen

 

Shop met voordeel

Wil je 5% korting op het gehele assortiment en als eerste op de hoogte zijn van alle updates over nieuwe producten, acties en nieuws? Kies dan om je te registreren!