Forever Fiber

  • Het supplement is rijk aan vezels en is een goede aanvulling op je dagelijkse gezonde voeding
  • De 4 verschillende kwalitatieve vezels lossen snel op en zijn perfect op elkaar afgestemd

Ons voedingspatroon is minder vezelrijk dan dat het zou moeten zijn. Naast het eten van voldoende fruit en groenten, kun je je vezelinname aanvullen met Forever Fiber. Het natuurlijke Forever Fiber supplement bevat vier soorten vezels die je darmflora verbeteren, je spijsvertering ondersteunen en je een verzadigd gevoel geven.

Waarom Forever Fiber goed werkt

Forever Fiber bevat vier soorten snel oplosbare vezels, die helpen je spijsvertering te ondersteunen en een verzadigd gevoel te behouden. Forever Fiber bevat maar liefst 5 gram vezels, die belangrijk zijn voor de spijsvertering.

Hoe gebruik je Forever Fiber?

Je kunt Forever Fiber één keer per dag gebruiken om je dagelijkse vezelinname aan te vullen. Forever Fiber is een product dat je mengt met water, Forever Aloe Vera Gel dranken of een andere drank. Schenk de inhoud van de Forever Fiber stick in een glas en vul het glas verder aan met de drank. Vergeet niet om goed te mengen! Je kunt de inhoud van de Forever Fiber stick ook over je maaltijd heen strooien. Belangrijk is dat je Forever Fiber niet tegelijk met de andere voedingssupplementen inneemt. De vezels kunnen zich namelijk aan andere voedingsmiddelen binden, wat de opname door het lichaam kan beïnvloeden. We adviseren om een half uur te wachten met het innemen van andere supplementen.

Forever Fiber als onderdeel van het C9 programma

Forever Fiber is een van de producten uit het negendaagse C9 programma. De vezels uit de Forever Fiber stick zijn belangrijk om je spijsvertering te ondersteunen en helpen een verzadigd gevoel te behouden. Dit maakt Forever Fiber een belangrijk onderdeel bij het fit worden en afvallen in 9 dagen.

Forever Fiber kopen?

Forever realiseert haar verkoop via Forever Business Owners (FBO’s). Het zijn zelfstandige ondernemers die de producten en de inkomensmogelijkheden met jou kunnen delen. Zij bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.

Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl).

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.