Forever Fiber

Extra vezels voor een gezond voedingspatroon


Forever Fiber

Ons voedingspatroon is minder vezelrijk dan dat het zou moeten zijn. Naast het eten van voldoende fruit en groenten, kun je je vezelinname aanvullen met Forever Fiber. Het natuurlijke Forever Fiber supplement bevat vier soorten vezels die je darmflora verbeteren, je spijsvertering ondersteunen en je een verzadigd gevoel geven.

Waarom Forever Fiber goed werkt

Forever Fiber bevat vier soorten snel oplosbare vezels, die helpen je spijsvertering te ondersteunen en een verzadigd gevoel te behouden. Forever Fiber bevordert daarnaast de ontwikkeling van goede bacteriën. De vezels helpen voedingsstoffen en vitamines beter op te nemen en herstellen het evenwicht van de darmflora. Ervaar de krachtige voordelen van Forever Fiber die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen.

Hoe gebruik je Forever Fiber?

Je kunt Forever Fiber één keer per dag gebruiken om je dagelijkse vezelinname aan te vullen. Forever Fiber is een product dat je mengt met water, Forever Aloë Vera Gel dranken of een andere drank. Schenk de inhoud van de Forever Fiber stick in een glas en vul het glas verder aan met de drank. Vergeet niet om goed te mengen! Je kunt de inhoud van de Forever Fiber stick ook over je maaltijd heen strooien. Belangrijk is dat je Forever Fiber niet tegelijk met de andere voedingssupplementen inneemt. De vezels kunnen zich namelijk aan andere voedingsmiddelen binden, wat de opname door het lichaam kan beïnvloeden. We adviseren om een half uur te wachten met het innemen van andere supplementen.

Forever Fiber als onderdeel van het C9 programma

Forever Fiber is een van de producten uit het negendaagse C9 programma. De vezels uit de Forever Fiber stick zijn belangrijk om je spijsvertering te ondersteunen en helpen een verzadigd gevoel te behouden. Dit maakt Forever Fiber een belangrijk onderdeel bij het fit worden en afvallen in 9 dagen.

Forever Fiber kopen?

Wil jij er ook beter uitzien en je fitter voelen? Forever Fiber helpt je naar het beste resultaat! Bestel Forever Fiber via onze website en ervaar de positieve effecten van dit unieke product.

Productbrochure aanvragen

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is. Vraag de brochure aan!

Voorkant Productbrochure

Shop met voordeel

Wil je 5% korting op het gehele assortiment en als eerste op de hoogte zijn van alle updates over nieuwe producten, acties en nieuws? Kies dan om je te registreren!