Forever Essential Oils: Defense

Onze Forever™ Essential Oils zijn gemaakt van 100% pure etherische oliën.

Forever Essential Oils Defense is gemaakt van zeven oliën van de hoogste kwaliteit verzameld uit zes landen over de hele wereld. Kruidnagel, kaneelschorsolie, sinaasappel, wierook, rozemarijn, eucalyptus citriodora-olie en jeneverbes vormen deze krachtige melange. Samen vormen zij de spannende geur van Defense.

Forever Essential Oils kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.