Forever Bee Propolis

Propolis is een natuurlijk materiaal dat bijen verzamelen in de ongerepte natuur. Met de substantie dichten ze de kieren in hun korf of kast. Zo wordt het bijenvolk beschermd tegen gevaren en infecties.

De Forever Bee Propolis tabletten bestaan uit deze natuurlijke substantie en bieden een goede aanvulling op je dagelijkse voeding.

N.B Bevat de allergenen amandel en soja.

Forever Bee Propolis kopen?

Forever realiseert haar verkoop via Forever Business Owners (FBO’s). Het zijn zelfstandige ondernemers die de producten en de inkomensmogelijkheden met jou kunnen delen. Zij bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.

Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl).

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.