Forever Aloe Vera Gel

Gemaakt van pure gel uit het binnenblad


Aloe Vera Gel Forever Living

Veel vrouwen gebruiken Aloë Vera Gel om hun huid te verzorgen, maar wist je dat je de gel ook kunt drinken? Forever Aloë Vera Gel vormt daarmee een perfecte aanvulling op een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Je gaat je er niet alleen fitter door voelen, maar je gaat er ook nog eens beter uitzien.

Waarom Aloë Vera Gel goed werkt

De Forever Aloe Vera Gel komt rechtstreeks uit de natuur. Het drinken van de Forever Aloe Vera Gel vormt een perfecte aanvulling op een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Aloë vera bevat een bron van antioxidanten en vitamines die de spijsvertering ondersteunt, de natuurlijke energie bevordert en de werking van organen optimaliseert. Kortom: Aloë vera is een belangrijke stof die het lichaam in balans houdt. 

Hoe wordt Aloë Vera Gel geproduceerd?

Pure aloë vera gel is de kern van alles wat we bij Forever Living doen. De Forever Aloë Vera Gel wordt gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant, afkomstig van onze aloë vera plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek. De planten worden zorgvuldig met de hand geoogst. Elk blad wordt grondig gereinigd en geïnspecteerd voordat hij met de hand wordt gefileerd terwijl de gel in het blad intact wordt gelaten. Tijdens het verwerkingsproces wordt de aloë kort en intensief verwarmt, om de kans op bacteriën te verminderen en de goede eigenschappen en versheid te vangen. Dit zorgt ervoor dat onze Forever Aloë Vera Gel 99,7% pure gel bevat en rijk is aan vitamine C. Hiermee weten wij ons te onderscheiden van andere producenten van aloë vera producten, die dit soort percentages niet behalen. Een grondige kwaliteitscheck zorgt ervoor dat alleen de puurste aloë vera in onze producten worden verwerkt.

Aloë Vera Gel smaken

De pure variant Forever Aloe Vera Gel bevat geen suikers of gluten en is vrij van conserveermiddelen. Liever met een smaakje? De Aloë Vera Gel is ook te verkrijgen in de smaken Aloe Berry Nectar (90,7% puur) en Aloe Peaches (84,3% puur). Alle soorten Forever Aloe Vera Gel zijn te bestellen in liter of 330 ml verpakkingen. Een handig formaat voor onderweg!

Forever Aloe Vera Gel als onderdeel van het C9 programma

Aloë vera heeft krachtige voordelen die jou helpen er beter uit te zien en je beter te voelen. 

Aloë Vera Gel is een essentieel onderdeel van het negendaagse C9 programma; een kuur die zorgt voor een verantwoorde start naar een fitte en gezonde leefstijl. Doordat Aloë Vera Gel de werking van organen, waaronder nieren en lever, optimaliseert, ontstaat er een gezonde balans in je lichaam en kunnen voedingsstoffen optimaal opgenomen worden. 

Blijf de dranken ook na het C9 programma drinken om het resultaat te behouden en de lijn door te zetten. Profiteer dagelijks van alle waardevolle eigenschappen van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld. 

Forever Aloe Vera Gel kopen?

Wil jij er ook beter uitzien en je fitter voelen? Bestel Forever Aloe Vera Gel via onze website en ervaar de vele positieve effecten van de krachtige aloë vera plant op je lichaam en geest.  

Productbrochure aanvragen

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is. Vraag de brochure aan!

Voorkant Productbrochure

Shop met voordeel

Wil je 5% korting op het gehele assortiment en als eerste op de hoogte zijn van alle updates over nieuwe producten, acties en nieuws? Kies dan om je te registreren!