Aloe Propolis Crème

  • Een rijke mix van aloë vera, bijen propolis en kamille extracten.
  • De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloe Propolis Crème ondersteunen het herstel van de huid.

Een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid.

Aloe Propolis Crème kopen?

Forever realiseert haar verkoop via Forever Business Owners (FBO’s). Het zijn zelfstandige ondernemers die de producten en de inkomensmogelijkheden met jou kunnen delen. Zij bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.

Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl).

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.