Aloe Heat Lotion

  • Deze zachte lotion is verrijkt met aloë en voelt niet vettig aan
  • Perfect voor een diepe, ontspannende massage van vermoeide spieren en ideaal voor soepele gewrichten

Na een lange dag shoppen en struinen door de stad (of na een werkdag..) is het heerlijk om even je benen te masseren met Aloe Heat Lotion. Door de verwarmende bestanddelen is deze crème ideaal bij het masseren van gevoelige en vermoeide spieren.

De toegevoegde aloë vera, sesamolie, joboba-olie en abrikozenpitolie verzorgen jouw huid intensief. Ervaar de unieke werking en geniet van de aangename geur van menthol en eucalyptusolie. Aloe Heat Lotion is een multifunctioneel product dat je in huis moet hebben.

Aloe Heat Lotion kopen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.