Aloe Blossom Herbal Tea

  • Vrij van cafeine, conserveermiddelen en kunstmatige kleur - en smaakstoffen
  • Heel goed te combineren met Forever Bee Honey

’s Ochtends vroeg de deur uit, na je werk door naar de supermarkt, snel koken, het huis opruimen en de kinderen naar bed brengen. En dan wil je eigenlijk ook nog sporten en tijd maken voor vriendinnen. Door de dagelijkse drukte is het belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te maken. Geniet van een momentje rust met een heerlijke kop Aloe Blossom Herbal Tea! Deze ontspannende kruidenthee bevat een rijke mix van aloë bloesem, kaneel, kruidnagel, braamblad, venkel, gember en kamille. De thee is vrij van cafeïne, conserveermiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Aloe Blossom Herbal Tea is ideaal na een hectische dag en brengt je weer in balans. Relax!

Aloe Blossom Herbal Tea kopen?

Forever realiseert haar verkoop via Forever Business Owners (FBO’s). Het zijn zelfstandige ondernemers die de producten en de inkomensmogelijkheden met jou kunnen delen. Zij bieden persoonlijke ondersteuning en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Let op: ga alleen in zee met officieel erkende FBO’s.
Officiële FBO’s zijn getraind en beschikken over uitgebreide kennis. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en persoonlijke benadering. Ook zijn ze bevoegd om de 30-dagen tevredenheidsgarantie aan te bieden en ze worden ondersteund door het Forever Benelux hoofdkantoor in Baarn, Nederland. Je bent daarmee verzekerd van de betrouwbaarheid en de beste service.

Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!

Productbrochure bekijken

Van dranken en voedingsmiddelen tot huidverzorging en huishoudelijke artikelen. Forever heeft ruim 100 producten, waarbij aloë vera het basisingrediënt is.