De ultiem ingepakte strandtas

Mijn omgevingAloe Life

Je strandtas optimaal inpakken is een kunst op zich. Je wil natuurlijk alles bij je hebben om er een fijne dag van te maken, maar niet met een overvolle tas hoeven sjouwen. In jouw persoonlijke ultieme strandtas zitten natuurlijk wel de dingen waar je echt niet zonder kunt, een paar luxe items om je dagje uit extra leuk te maken, maar niets wat alleen maar onnodige ruimte inneemt! Wij hebben de belangrijkste onderdelen voor je een rijtje gezet.

1. Strandlaken en zonnescherm

De dagen dat we een enorme parasol moesten meeslepen om ons te beschermen tegen de zon zijn gelukkig voorbij. Op internet vind je allerhande lichtgewicht, opvouwbare zonneschermen waarmee je makkelijk een heerlijk schaduwrijk plekje creëert. Ook strandlakens zijn er in lichtgewicht uitvoeringen die makkelijk in strandtas passen.

2. Zonnebril en zonnehoed

Een zonnebril en een hoed met een brede rand beschermen je ogen tegen de felle stralen van de zon en bieden wat schaduw voor je hoofd, nek en schouders als je staat en loopt. Met een kekke zonnebril en een leuke hoed voel je je goed en zie je er top uit.

3. Waterproof zonnebrandcrème

Een goede waterproof zonnebrandcrème beschermt je tegen zonnebrand, maar zomaar een geopend flesje of tube van vorig jaar gebruiken is niet de beste optie. Forever’s Aloe Sunscreen bevat natuurlijke zinkoxide en aloë vera voor perfecte zonbescherming, bovendien houdt het je huid zacht en soepel. Deze zonnebrandcrème biedt SPF 30-bescherming tegen UVA- en UVB-straling en is tot wel 80 minuten waterproof. Aloe Sunscreen is gemaakt met ingrediënten die de oceaanriffen niet schaden. Dat is een win-win, want jij kunt langer in het water blijven terwijl het fragiele ecosysteem van de oceanen wordt gespaard.

4. Water en snacks

Gehydrateerd blijven is heel belangrijk als je in de zon bent. Neem veel water mee en neem er de hele dag door kleine slokjes van. Je kunt de avond van tevoren een bidon voor de helft vullen, in de vriezer zetten en vlak voor vertrek aanvullen; zo blijft het langer koel. Gemengde noten of energierepen zijn lekkere snacks die je energie geven maar niet veel ruimte innemen in je tas.

5. Aloe vera gelly

In de zon krijgt je huid veel te verduren, je huid verliest namelijk vocht. Aloe Vera Gelly is hiervoor een ideale after sun. Deze verkoelende crème kalmeert je huid, ook voor als je net iets te lang van de zon hebt genoten.

6. Hand Sanitizer

Na uren van zweten, zand, zonnebrandcrème en zeewater, is niets zo lekker als je handen schoonmaken. Forever Hand Sanitizer geeft je een schoon en verfrist gevoel voordat je teruggaat naar huis of ergens een hapje gaat eten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!