4x Forever moederdag cadeautips!

Mijn omgevingAloe Life

Zondag 10 mei is het weer tijd om onze moeders in het zonnetje te zetten, en in de huidige situatie, dit jaar net ietsje meer! In de deze tijd is het belangrijk om jouw geliefden een hart onder de riem te steken. Moederdag is daar een ideaal moment voor. Of je jouw ouders af en toe bezoekt, of je helaas jouw ouders helemaal niet kan zien op het moment; een leuk, lief en persoonlijk cadeautje is geregeld en maakt iedere mama haar dag nét ietsje leuker. En, een blije mama = en blije jij.

1. Sonya skin care experience set | 46,46 EUR

Verras moeders met 2 topproducten voor de gecombineerde huid, waarmee ze haar huid laat stralen. Zoek niet verder en probeer Sonya skin care experience*. Deze cadeauset bestaande uit Sonya refreshing gel cleanser & Sonya refining gel mask (bijzonder nachtmasker!), bevatten een hoge concentratie aloë vera aangevuld met andere botanische ingrediënten die de huid er op zijn best uit laten zien.

*Dit product is tot en met 31 mei verkrijgbaar en geeft je de kans om deze producten 20% voordeliger te proberen dan wanneer je de artikelen los koopt.

2. Aloe bio-cellulose mask set | 65,34 EUR

 

Onze tweede cadeautip! Het aloe bio-cellulose mask van Forever. Dit masker is een technologisch hoogstandje, met een veel sterkere hydraterende werking dan die van traditionele maskers. Bij de productie van het masker worden natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het hart van het masker is een bio-cellulose-vezelstructuur. Deze sluit perfect aan bij de contouren van jouw gezicht en dringt daardoor diep door in fijne lijntjes en rimpeltjes.

Forever’s aloe bio-cellulose mask heeft een tweeledige werking. Het wordt gemaakt volgens een uniek proces waarbij een speciale bacterie de aloë vera gel van onze eigen plantages fermenteert. Door het toevoegen van zeegras ontstaan er bio-cellulose-vezels die je huid kalmeren, verzachten en in een optimale conditie houden. Een ander ingrediënt is een serum dat is verrijkt met groene thee-extract en paardenkastanje, dit serum heeft als doel tekenen die horen bij het rijpen van de huid tegen te gaan. Kortom: een dubbel effectieve werking in één masker en een ideaal cadeau.

3. Infinite by Forever set | 211,75 EUR

 

Infinite by Forever is een complete anti-aging huidverzorging, geschikt voor mannen en vrouwen (zeker voor mama’s!). Deze set bevat vier producten die perfect op elkaar zijn afgestemd: hydrating cleanser, firming serum, restoring crème en firming complex. Deze krachtige huidverzorging helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en geeft een stralende, gehydrateerde huid.

Infinite by Forever is ontwikkeld op basis van aloë vera en is versterkt met diverse plantenextracten. Bij de ontwikkeling van de formules is gebruik gemaakt van de meest recente huid technologieën. Lees in de webshop alle voordelen van de afzonderlijke producten.

4. Aloe Propolis creme | 26,14 EUR

 

Meer dan ooit belangrijk voor de handen. In een tijd waarin we de handen veelvoudig wassen helpt Aloe Propolis Creme onze handen te beschermen en te hydrateren.

Aloe Propolis Creme is een ideale vochtinbrenger én beschermer. De formule bestaat uit een uitgebalanceerde mix van aloë vera, bijenpropolis en kamille extracten, aangevuld met vitamine A en E. Bijenpropolis is een natuurlijk materiaal dat bijen verzamelen uit de bladeren, knoppen en schors van bomen. Het vormt een sterke combinatie met de hydraterende werking van aloë vera!

Shop met voordeel

Wil je 15% korting op het gehele assortiment en als eerste op de hoogte zijn van alle updates over nieuwe producten, acties en nieuws? Kies dan om je te registreren!