Breng je lichaam in balans!

Mijn lichaamAloe Life

Balans in je lichaam. Daarmee bedoelen we dat je lekker in je vel zit, een goede weerstand hebt en voldoende energie hebt. Hoe breng je jouw lichaam in balans? Begin in elk geval met het verbeteren van je voedingspatroon en het aanleren van gezonde gewoontes. Dat is de belangrijkste basis, een randvoorwaarde zelfs, om stevig in je schoenen te staan. Want als die basis niet op orde is, dan ben je al snel vatbaar voor allerlei ongemakken, met een kwakkelende gezondheid tot gevolg.

Geef zeker in de herfst en winter je fysieke gesteldheid wat extra aandacht. Verwen jezelf met gezonde maaltijden, zorg voor voldoende daglicht én blijf in beweging! Hieronder zetten we deze en andere onmisbare tips voor jou op een rij.

Het belang van daglicht

Wist je dat daglicht heel belangrijk is voor je welzijn? Daglicht geeft je positieve energie en een opgewekt gevoel. Gebrek aan daglicht kan leiden tot sombere gevoelens en vermoeidheid. Vandaar dat veel mensen op koude en regenachtige dagen meer last hebben van lusteloosheid. Misschien heb je zelfs weleens iemand horen praten over een ‘winterdepressie’. Gelukkig is er altijd daglicht, ook in de winter! Probeer juist nu de zon wat minder schijnt vaker naar buiten te gaan. Pak elke zonnestraal mee en maak ook in je lunchpauze een ommetje.

Plassenstampers in huis?

Waar volwassenen de neiging hebben om binnen te blijven bij de eerste regendruppels, gaan kleine kinderen helemaal los in de eerste de beste plas. Rennend en stampend, vol van energie. Al heb je als ouder misschien soms behoefte aan een beetje rust, vergeet niet dat je kinderen een hoog energiepeil hebben, dat je op peil moet houden. Dat doe je onder andere met gezonde en gevarieerde voeding, wat er helaas niet altijd even goed ingaat en wat er door tijdgebrek weleens bij inschiet…

Gelukkig is er een oplossing! De multivitamine Forever Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het biedt de kleintjes het steuntje in de rug dat ze in dit jaargetijde goed kunnen gebruiken. Zoet van smaak en vrij van zowel conserveermiddelen als kunstmatige kleurstoffen.

Weerstand Kind Forever Living

Blijf in beweging

De zonnige stranddagen liggen achter ons - of als je een echte optimist bent, vóór ons - maar de natuur is in elk seizoen prachtig. Ook in de herfst en winter. Maak daarom een wandeling door het bos, pak de fiets of trek de hardloopschoenen aan. Is het buiten iets te fris voor jouw doen? Zorg er dan voor dat je de beweging op een andere manier krijgt. Ga bijvoorbeeld naar de sportschool, bezoek de lokale klimhal of ga met de voetjes van de vloer in de dansschool.

Appels en peren

Niet iedereen is gelijk, maar naar alle waarschijnlijkheid ben je wel bekend met het advies om dagelijks 250 gram groente en twee stuks fruit te eten. Ben je van nature niet zo’n groente- en fruitliefhebber? Verdeel je groente en fruit over de dag: een appeltje bij het ontbijt, een peer als tussendoortje en cherrytomaatjes, komkommer of paprika bij de lunch. Geniet ’s avonds van heerlijke seizoensgroenten, zoals paddenstoelen, zoete aardappels of pompoen. Ideaal om eindeloos mee te variëren!

Drink aloë

Weer of geen weer, Forever Aloe Vera Gel biedt de perfecte kickstart van je dag! Deze aloë drank bevat maar liefst 99,7% pure aloë vera gel. Veel puurder zal je de drank niet krijgen. Andere voordelen: de gel is aangevuld met vitamine C, is suikervrij en bevat geen conserveermiddelen. Hierdoor is het een ideale aanvulling voor een gezond eetpatroon en ben je helemaal klaar voor elke uitdaging!