Het geheim van Forever om uit je winterslaap te ontwaken!

Mijn geestLars Meijer

We laten geen ijskoude, witte winter achter ons, maar één met grauwe wolken, wind en regen. Onze weerstand heeft een forse klap gekregen. Gelukkig is daar ein-de-lijk de lente, het seizoen om ons weer uit die sleur te trekken, en tot nu toe ziet het er veelbelovend uit!. Een strakblauwe lucht, vrolijk gekleurde kleren en een agenda vol met activiteiten. Want gelukkig kan dat allemaal weer en we hebben er zin in! Lees hoe de producten van Forever Living Products jou tijdens een typische lentedag kunnen gaan helpen.

De dag goed beginnen

‘s Ochtends als de wekker gaat is het even wennen, die stralende zon door je gordijnkieren en het geluid van de kwetterende vogeltjes. En ’s avonds mag de kachel een standje lager, omdat de warmte langer in huis blijft hangen. Stukje bij beetje wen je aan het veranderende landschap om je heen. Je merkt dat je eigen gemoedstoestand erop vooruit gaat. Lichamelijk is het toch wennen dat je weer op allerlei plekken wordt verwacht en dat je van alles kunt ondernemen. Begin de dag sterk met een heerlijk gebalanceerd ontbijt, bijvoorbeeld met een scheutje Forever Aloe Vera Gel en een Forever Daily vitamine tablet. Zo geef je je weerstand een duwtje in de rug, waardoor je er vanaf het begin weer tegenaan kunt.

 

Wist je dat…

Onze drinkbare Aloe Vera Gel een drank is met 99,7% pure aloë vera gel? De drank is rijk aan vitamine C.

 

Een schoon huis en een opgeruimd brein

Je kijkt om je heen nadat je de gordijnen hebt opengetrokken. Wat een zooitje is het in huis, zeg! Met al dat natuurlijke licht van buiten, valt het pas op hoe lang je in winterslaapmodus hebt geleefd. Gelukkig duurt het nog drie uur voordat je in de stad moet zijn. Voldoende tijd om wat rommel weg te werken. Op Spotify zet je je favoriete afspeellijst aan en je pakt de fles milieu vriendelijke schoonmaakmiddel, Forever MPD uit de schoonmaakkast. Tijd om op te ruimen, de vloeren te boenen en de ramen te lappen. Begin de lente opperbest met een schoon huis en een opgeruimd brein.

 

Focus vinden tussen alle prikkels

Met een gerust hart zet je de schoonmaakspullen weer in de kast en trek je je schoenen aan. Eenmaal de deur uit, komen er een hoop prikkels op je af. Overal waar je komt, is het drukker dan een paar weken geleden. Het geroezemoes op straat klinkt als een heerlijk achtergronddeuntje tijdens je fietstocht. Je parkeert je fiets naast het koffietentje in het centrum, waar je hebt afgesproken met een vriendin. Ze zit al klaar op het terras met twee dampende cappuccino's voor haar neus. Precies wat je wilde. Je zwaait enthousiast naar haar en neemt plaats op de stoel naast haar. Direct begin je met mensen kijken. Er is niets leukers dan dat. Forever Focus helpt je om de rust in je hoofd te bewaren tussen alle prikkels. Want terwijl je de laatste nieuwtjes met je vriendin bespreekt, mis je niets van alle gekkigheid om je heen. Wat heb je dit gemist.

 

Wist je dat…

Forever Focus boordevol zink zit? Zink speelt een belangrijke rol bij geestelijke inspanning en activiteit.  

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand de laatste artikelen en nieuws over onze producten.

Wen er maar aan!

Na de heerlijke cappuccino’s wandel je samen de hele middag door de winkelstraten en het nabijgelegen park. Had je je jas toch maar niet aangedaan. In deze tijd is het altijd aftasten in welke kleding je voor de dag moet komen. Aan het einde van de middag keer je zelfvoldaan en goedgemutst naar huis. Thuis ruikt je woonkamer nog steeds fris. Wat voel je je heerlijk. En dan duurt de lente nog zó lang. Heerlijk!

 

Forever product aanschaffen?

Forever is een netwerkmarketingorganisatie en realiseert haar verkoop door middel van zogenoemde distributeurs/persoonlijke verkopers. Ze treden op als zelfstandig ondernemers en zijn vrij in hun eigen manier van werken en het opbouwen van een inkomen. Het Forever Benelux kantoor in Baarn (Nederland) ondersteunt hen. Ken je geen Forever Business Owner? Neem dan contact op met ons Service Team (support@foreverliving.nl) om jou in contact te brengen met een persoonlijke verkoper bij jou in de buurt. Alvast veel plezier met je aankoop!