Als Forever Business Owner maak je vrienden voor het leven

Mijn businessLars Meijer

Forever teelt aloë vera op haar eigen, omvangrijke aloë-velden. Zo ontwikkelen we één van de puurste aloë vera van de wereld. Mede daarom zijn we op ieder continent actief met veel Forever Business Owners. Dit zijn zelfstandigen die die op hun eigen manier onze producten vermarkten. Daarmee brengen ze onze producten onder de aandacht bij anderen. Deze club mensen ervaren meer tijd en vrijheid, door hun eigen onderneming te runnen. Lees hier het verhaal van Carine en haar man Hans, Forever Business Owners in België.

Voorheen weinig tijd en voldoening

“Ik woon samen met Hans en onze vier kinderen in het Belgische dorpje Meeuwen. Mijn baan in het onderwijs gaf me niet langer voldoening en ik had te weinig tijd voor ons grote gezin. Via de producten kwam ik in contact met Forever en ik bouwde een nieuwe carrière op en geniet nu van veel vrije tijd, vrijheid en een aantrekkelijk inkomen."

"Vóór Forever had ik vaak het gevoel geleefd te worden. Nu ben ik een self-made-woman! Meer inkomen is een ruilmiddel voor een leuk leven. Deze levensstijl reflecteert zich uiteraard ook in het gezin. We genieten samen van méér qualitytime. Het is geweldig om te mogen wonen waar we wonen. Ook ben ik gek op sport. Vroeger dacht ik hiervoor geen tijd te hebben. Nu sport ik minstens 3 keer per week! Het leven sinds Forever is zoveel leuker geworden."

“Weet je wat ook zo leuk is aan het werken met Forever? De nieuwe vriendschappen die ontstaan!”

Forever is een people business

"Daar waar kinderen en jongeren makkelijk vrienden maken, is dat voor volwassenen vaak even anders. Volgens studies stopt op een gegeven moment het maken van nieuwe vrienden. Werk en gezin slorpen immers vaak alle tijd op. Forever is een people business; we bouwen voortdurend aan relaties met als prettige bijwerking dat er vaak nieuwe, warme en oprechte vrienden op je pad komen. Wanneer we met mensen samenwerken, is er een wisselwerking tussen twee of meer mensen. Hieruit ontstaat wederzijds vertrouwen en dat is nu eenmaal de basis voor vriendschappen. Je staat open. Je deelt dezelfde passie. Je lacht met elkaar, je leert van elkaar, je steunt elkaar. Je kan bij elkaar terecht om uitdagingen aan te pakken, maar ook om plezier te maken. Je kijkt er telkens weer naar uit om elkaar terug te zien. Geniet van je nieuwe vrienden want vriendschappen zijn een belangrijke bron van geluk. Hoe verder je je vriendschappen ontwikkelt, des te waardevoller ze worden."

"Het mooiste wat Forever je gaat geven is persoonlijke groei en de mogelijkheid om keuzes te maken die je belangrijk vindt. Forever gaat veel dieper dan alleen de producten en het Marketingplan!”

“Hoe verder je je vriendschappen ontwikkelt, des te waardevoller ze worden.”

Ruimte voor nieuwe Forever Business Owners

Carine en Hans werden Forever Business Owners, omdat ze de regie over hun eigen leven terug wilden pakken. Meer vrijheid ervaren en tijd spenderen met elkaar. Forever Business Owners zoeken telkens nieuwe mensen om diezelfde leefstijl te ervaren. Daarin maakt het niet uit of je ervaring hebt met netwerkmarketing. Ook training en begeleiding ontvangen om jouw business van de grond te tillen? Bekijk de brochure en ontdek jouw mogelijkheden.

Wat is netwerkmarketing?

Door middel van netwerkmarketing bieden we de mogelijkheid om zonder risico’s of investeringen iets voor jezelf te beginnen. Een manier van werken met goede vooruitzichten, onbegrensde verdiensten en bewezen resultaten zonder in te hoeven leveren op jouw balans tussen werk en privé.

 

Bekijk de brochure om te ontdekken wat Forever jou te bieden heeft.

Meer artikelen over dit onderwerp

 

Producten die voor jou interessant kunnen zijn