Mijn lichaam
Geschreven door Merel Kruit

Geef je immuunsysteem een boost

Lees artikel
Werkleven Na Covid
Mijn omgeving • Iris Tuinder

Het nieuwe (werk)leven na COVID

Heinenmichelle
Mijn business • Lars Meijer

Weg uit het negen-tot-vijf systeem

Lentekriebels bij Forever
Mijn geest • Lars Meijer

Het geheim van Forever om uit je winterslaap te ontwaken!

Love Your Skin 1
Mijn lichaam • Merel Kruit

Liefde voor je huid

Mijn geest
Geschreven door Iris Tuinder

Zo blijf je mentaal gezond tijdens het ‘nieuwe normaal’

Lees artikel
Flavour Of Forever July21 Banner 03
Mijn lichaam • Anne von Gleich

Smaken van Forever: februari

Nathalie Kever
Mijn business • Lars Meijer

Gezondheid geven als geschenk

V2SJ FLP FOF JULY19 Kristofdeferm 798 0034
Mijn business • Lars Meijer

Meer vrijheid als ondernemer

Banner Kb5
Mijn omgeving • Aloe Life

Het wordt een december om nooit te vergeten!

Mijn lichaam
Geschreven door Anne von Gleich

Smaken van Forever: oktober

Lees artikel
DSCF10800 Kl2
Mijn lichaam • Merel Kruit

Geef een boost aan je immuunsysteem

Vergeten
Mijn geest • Merel Kruit

Vergeet je niet iets? 7 tips om minder te vergeten

Benen Strekken2
Mijn lichaam • Lars Meijer

Met muizenstapjes aan je gezondheid werken

Ontkoppel En Ontspan
Mijn geest • Merel Kruit

Ontkoppel jezelf: de voordelen van offline gaan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil jij weten hoe Aloe Vera te gebruiken is in het dagelijks leven? Lees voortaan onze ‘Aloe Live’.

Over het thema balans

Het thema balans is voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken om lichamelijk en geestelijk in balans te komen en net zo belangrijk: te blijven. Binnen dit thema kijken we naar verschillende aspecten van balans; van lichamelijk tot balans in jouw omgeving.

Mentale balans is een van deze onderwerpen. Binnen het onderwerp: mijn geest vind je artikelen en producten die bijdragen aan je mentale gezondheid. Je gedachten in balans hebben is minimaal net zo belangrijk als lichamelijk in balans zijn. Heb je soms het gevoel overspannen te zijn, of kamp je met vermoeidheid, stress of zelfs ongelukkigheid? Wij helpen je op de weg naar ontspanning, mentale rust en positieve gedachtes. Met behulp van blogs over routines, tips, oefeningen en producten die positief bijdragen aan jouw gezonde levensstijl.

In het onderwerp: mijn lichaam kijken we naar het fysieke aspect, oftewel jouw lichamelijke balans! Ben je onzeker over jouw gewicht en mogen er wel wat kilo’s van af? Wij helpen jou met suggesties om gezond af te vallen. Balans van binnenuit is echter net zo belangrijk; vitaminen en voedingssupplementen die bijdragen aan jouw normale gezondheid en immuunsysteem mogen dus niet ontbreken. Uiteraard behandelen we ook gezonde recepten, diëten en smoothies zodat jij jouw gezin goede voeding kan voorschotelen.

Overspannen zijn of tegen een burn-out aan hikken is een enorme belasting op zowel de geest als het lichaam. Dit zorgt ervoor dat je uit balans raakt. Deze symptomen worden vaak veroorzaakt door stress of overwerkt zijn op werk. Meer evenwicht in je financiën zal deze symptomen en klachten verminderen of zelfs compleet wegnemen. In het onderwerp mijn financiën behandelen we onder andere de balans tussen werk en privé, parttime werken, bespaartips en manieren om geld bij te verdienen. Hoe fijn is het om wat extra budget te hebben voor een avondje uiteten, een dagje weg of zelfs een verre vakantie?

Mijn omgeving is het laatste onderwerp binnen het thema balans. Als voorstanders van duurzaam ondernemen helpen we je graag om duurzaamheid bij te brengen. Artikelen over onder andere duurzamer leven, minder afval produceren, meer recyclen en het kiezen voor duurzame kleding en eerlijke producten. Binnen dit onderwerp maken we jou bewuster van jouw omgeving en roepen je op om meer met de toekomst bezig te zijn.

Kortom, voldoende informatie om (meer) balans aan te brengen in jouw leven. Kies een onderwerp en lees verder! Onze artikelen ook per mail ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!